Com publicar una oferta laboral atractiva

Des d’aquí us guiarem per publicar una oferta laboral atractiva al nostre portal de treball Lleidalaboral.cat

Un cop entreu a la nostra web, el primer que veureu són totes les ofertes laborals que s’han publicat en els darrers dies, podeu fer una cerca amb alguns filtres, com el tipus de feina ofertat, ja sigui dirigit a un becari o becària, per un freelance o autònom/a, o per un treball temporal o bé a jornada complerta o parcial. També podeu cribar segons la categoría de treball seleccionada, per ubicació (dins de Lleida província) o inclús fent una cerca per paraules clau.

Al menú principal podeu trobar l’apartat de «Publica una Oferta» que us portará directament al formulari per tal de donar-vos d’alta com a empresaris o autònoms i fer pública la vostra primera oferta laboral al nostre portal de búsqueda de feina a Lleida.

publicar_oferta_laboral_lleida_1
Pàgina: Publica una Oferta de feina

Primer pas:

El primer pas per poder afegir una nova «Oferta Laboral» es crear un compte nou, en cas de ser el primer cop que entreu a la plataforma. Es molt senzill, només heu d’emplenar les dades que ja apareixen al mateix formulari, començant pel vostre email.

Segon pas:

Ara només cal posar un títol atraient a la vostra oferta de feina, si busqueu un perfil de qualitat és important utilitzar paraules com especialista, en lloc d’expert, ja que l’especialitat connota una persona que s’actualitza en la seva feina i s’adequa als canvis que poden sorgir, inclús mira de millorar cada dia al seu lloc de treball.

Seguidament indicar la ubicació (aquest portal está pensat per Lleida província), el tipus de treball, una categoría i en descripció, explicar o afegir la informació necessària per atraure el màxim de curriculums professionals possibles per tal de trobar el millor perfil per la feina sol·licitada.

publicar_oferta_laboral_lleida_2
Oferta de feina a Lleida

Tercer pas:

Ja arrivem als ultims passos per tal de donar-te a coneixer com a empresa, en el que pots afegir el nom, una web o inclús un vídeo (URL) on parli del tipus d’empresa que sou i els treballs que realitzeu. Només cal afegir una petita descripció del tipus d’empresa i clicar a «Vista prèvia».

publicar_oferta_laboral_lleida_3
Dades de l’empresa

Quart pas:

En aquest pas només us cal fer un cop d’ull a la vista prèvia, clicar a «Continuar» i elegir el tipus de publicació que voleu fer segons el vostre pressupost.

publicar_oferta_laboral_lleida_4
Vista prèvia de l’oferta de treball introduïda

*Durant tot el més de maig de 2020 podeu realitzar publicacions d’ofertes setmanals gratuïtament.

Últim pas:

Es tracta de escollir el tipus de publicació que voleu contractar, un a oferta per a 15, 30 o 60 dies, amb la possibilitat de destacarla per damunt de les altres.

publicar_oferta_laboral_lleida_5
Publica una Oferta

Un cop elegida el paquet de publicació més adient, només et cal acceptar i realitzar el pagament per la passarel·la segura de Stripe.

Ofertes de treball a Lleida

Pretenem que aquest portal d’ofertes de feina sigui una forma assequible i ràpida per poder arribar a tots i totes les persones que vieuen a la província de Lleida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.