Com publicar una oferta laboral atractiva

Des d’aquí us guiarem per publicar una oferta laboral atractiva al nostre portal de treball Lleidalaboral.cat

Un cop entreu a la nostra web, el primer que veureu són totes les ofertes laborals que s’han publicat en els darrers dies, podeu fer una cerca amb alguns filtres, com el tipus de feina ofertat, ja sigui dirigit a un becari o becària, per un freelance o autònom/a, o per un treball temporal o bé a jornada complerta o parcial. També podeu cribar segons la categoría de treball seleccionada, per ubicació (dins de Lleida província) o inclús fent una cerca per paraules clau.

Al menú principal podeu trobar l’apartat de «Publica una Oferta» que us portará directament al formulari per tal de donar-vos d’alta com a empresaris o autònoms i fer pública la vostra primera oferta laboral al nostre portal de búsqueda de feina a Lleida.

Segueix llegint Com publicar una oferta laboral atractiva

Benvinguts/des! a Ofertes de Treball a Lleida

Us donem la benvinguda al primer portal d’Ofertes de Treball a Lleida, ciutat i província, dirigit exclusivament a tots els empresaris, autònoms i treballadors de les Terres de Ponent.

Aquesta pàgina web vol recollir tot l’entramat del món laboral de Lleida. Sabem que és important trobar l’empresa o el treballador que s’adeqüi a les nostres expectatives laborals i, per això, no volem que es perdin perfils vàlids i competents, molts dels quals actualment marxen de la nostra terra per embarcar-se en una nova vida lluny de la nostra ciutat o província.

Per això, volem convertir-nos en el portal de l’oest que reculli totes les peces que conformen el món del treball lleidatà i, d’aquesta manera, poder posar en contacte empresaris i treballadors.

Ajuda’ns a difondre la nostra pàgina web per tal que tothom pugui trobar el que busca.